Tänään alkaa Neloselta Täydelliset häät -ohjelma (klo 20:00, samaan aikaan siis kuin Idolsin viimeinen jakso... Valitkaapa siitä!) Sen innoittamana lueskelin suomalaisia hääblogeja, niistä alla muutama.

Huvila meren rannalla: Parin yhdessä kirjoittama blogi. "Häihin on aikaa tänään 11 päivää. En meinaa uskoa tätä todeksi..."
Hääyöaieyöoionta: Sulhasen blogi. "Morsian sanoi, että hän aikoo pitää lasit kirkossakin. En tiedä, onko tämä nyt niin iso juttu, mutta morsiamen mielestä ihan bloggauksen arvoinen asia kuitenkin. Ei tarvitse ottaa laseja pois päästään ollakseen kaunis."
Morsiamen päiväkirja: Luulisin, että tämä blogi voisi olla hyväksi avuksi häitä suunnitteleville. "Vinkkinä kaikille naisille: kannattaa sujauttaa miehen lompakkoon lappu, jossa on naisen kaikki tarpeelliset kokomerkinnät kuppikoosta sormuksen läpimittaan saakka."

Hääkuumettako minulla? Ei kyllä mitään toivoa, että minua vielä pitkään aikaan kosittaisiin (haa, olen vanhanaikainen, enkä ikinä voisi kosia itse!), mutta saahan sitä haaveilla. Enkä edes tiedä, haluasinko kunnolliset kirkkohäät vai vain pienet vihkiäiset maistraatissa. Ehkä panostaisin rahani mieluummin häämatkaan kuin juhliin. Mutta onhan se ihana haaveilla kauniista hääpuvusta (haluasin pukuuni tämänmallisen yläosan:
4584-679.jpg
ja tällaisen ihan tavallisen ja yksinkertaisen alaosan:
4566-284.jpg)
Huoh.